Praktijkinrichting mond- en tandzorg

Praktijkinrichting voor tandartsen, met maatwerk leaseoplossingen van DentalLease.

Bij de inrichting van een dentale praktijk, dienen er veel overwegingen en keuzes gemaakt te worden. Welke afzuigapparatuur kiest u, welke sterilisatie unit, welk instrumentarium? Dan de ICT. Welk communicatiesysteem past het beste bij de workflow die u voor ogen heeft? De wachtkamer moet ook voldoen aan uw wensen. Veel tandartsen, kaakchirurgen en andere specialisten maken weloverwogen keuzes hierin en kiezen vervolgens voor een uitgekiende financiering: . Die zet de investering om in behapbare maandelijkse bedragen met een lease die voorziet in tussentijdse vernieuwing zonder verhoging van kosten. Kijk, dat is slim financieren!

Wat zijn uw investeringsplannen?

Tandartspraktijk inrichten

Praktijkruimte inrichten

Wachtkamer inrichten

Eisen inrichting

Sterilisatie unit inrichten

Infectiepreventie tandheelkunde

Kosten inrichting tandartspraktijk

Tandartspraktijk starten

Staat u als ondernemer in de mondzorg voor de uitdaging om te starten, te innoveren, te groeien of overweegt u een overname?

Wij denken graag met u mee en komen graag bij u langs om uw plannen nader te bespreken. Indien u direct meer te weten wilt komen over de oplossingen die wij u kunnen bieden, dan kunt u contact met ons opnemen. Voor investeringen onder de €100.000 kunt u uw maandbedrag berekenen met onze leasecalculator.

Vrijblijvend een afspraak plannen
Maandbedrag berekenen