Kosten inrichten tandartspraktijk

Starten, overnemen of vernieuwen van een tandartspraktijk

De Britse dokter Stuart Clark duidt vier beginselen bij het inrichten van een dentale praktijk. DentalLease voegt daar een vijfde aan toe: kosten.

Doelen

Wat zijn uw doelen? Wat wilt u bereiken qua omzet, klanttevredenheid, bereik, grootte? Wilt u uitbreiden of bestaande ruimtes veranderen? Het is altijd cruciaal dat er zo vroeg mogelijk doelen worden gesteld. Dat geeft u richting. U bepaalt daarmee waar naartoe gewerkt moet worden en geeft zo het gehele project inclusief stakeholders en toeleveranciers een focus en een drijfveer.

Functies

Alle ontwerpen moeten gebaseerd worden op de functies die u voor uw praktijk heeft bepaald: voor de logistieke inrichting, voor het interieur, voor de apparatuur en voor de communicatie. De tandheelkundige zorg moet moeiteloos naast het zakelijke / administratieve deel kunnen functioneren. Uw werknemers moeten efficiënt kunnen werken om de gestelde doelen te bereiken.

Ruimte

Gebruik de beschikbare ruimte optimaal. Creëer een prettige en logische routing met de behandel units op een centrale plek. Maak de wachtruimte groot genoeg zodat patiënten zich niet claustrofobisch of opgesloten voelen maar maak hem niet te groot zodat de sfeer te afstandelijk en zakelijk wordt. Voorzie in lebensraum voor het (ondersteunende) personeel.

Technologie

Investeren in technologie is een vereiste voor een moderne dentale praktijk. Zo houdt u uw praktijk up-to-date en competitief, en zal het u op de lange termijn geld besparen. De werksfeer en de patiëntenzorg zullen er bovendien door verbeteren. Digitale toepassingen zijn een vast onderdeel geworden van de moderne tandheelkunde. Het starten, overnemen of vernieuwen van een praktijk is daarom het ideale moment om deze technologie te implementeren. Uit onderzoek blijkt dat praktijken met nieuwe technologie uiteindelijk het meest succesvol zijn.

Kosten

Starten, overnemen of vernieuwen van een praktijk kost geld. Dat is evident. Zorg ervoor dat u alle kosten in kaart hebt en niet voor ongewenste verrassingen komt te staan. Stem de investering af op de opbrengsten maar houd rekening met de gestelde doelen (op langere termijn) en bezuinig niet op technologie. Kies voor een financiering die past bij uw plannen en die haalbaar en flexibel is. Raadpleeg een financiële expert. DentalLease bijvoorbeeld, zij zetten de kosten effectief om in maandelijkse behapbare bedragen.

Maatwerk oplossingen van DentalLease PRO

Mijn belangstelling is gewekt

De flexibiliteit die de operationele lease van DentalLease PRO u biedt, geeft u de ruimte om up-to-date te blijven qua medische apparatuur binnen uw beroepsdiscipline, maar ook om te ondernemen en bij te sturen indien daar behoefte aan is. Waar u de medische – en digitale apparatuur koopt bepaalt u zelf, ook het onderhoud regelt u zelf met de leverancier. U bepaalt ook zelf de looptijd van de lease passend bij het gebruik van het apparaat. Is uw belangstelling gewekt, bel dan 073 6908333 of vul onderstaand formulier in.

  • Voer een getal groter dan of gelijk aan 99999 in.

Staat u als ondernemer in de mondzorg voor de uitdaging om te starten, te innoveren, te groeien of overweegt u een overname?

Wij denken graag met u mee en komen graag bij u langs om uw plannen nader te bespreken. Indien u direct meer te weten wilt komen over de oplossingen die wij u kunnen bieden, dan kunt u contact met ons opnemen. Voor investeringen onder de €100.000 kunt u uw maandbedrag berekenen met onze leasecalculator.

Vrijblijvend een afspraak plannen
Maandbedrag berekenen