Praktijkruimte inrichten

Gezonde praktijk, gezonde financiering

Patiënten en medewerkers voelen zich beter in een praktijkruimte die optimaal functioneert en een prettige, gezonde en veilige omgeving biedt. De ideale praktijkruimte bevat dental equipment waarmee u uw professie kunt versterken en tegelijkertijd het vertrouwen van uw patiënten kunt waarborgen. DentalLease kan daaraan bijdragen door het financiële aspect optimaal te organiseren voor u met een lease oplossing die u de flexibiliteit geeft om tussentijds kwantitatief of kwalitatief op te schalen en die u als specialist ontzorgt.

Oplossingen van DentalLease die hierbij passen

Mijn belangstelling is gewekt

De flexibiliteit die de operationele lease van DentalLease PRO u biedt, geeft u de ruimte om up-to-date te blijven qua medische apparatuur binnen uw beroepsdiscipline, maar ook om te ondernemen en bij te sturen indien daar behoefte aan is. Waar u de medische – en digitale apparatuur koopt bepaalt u zelf, ook het onderhoud regelt u zelf met de leverancier. U bepaalt ook zelf de looptijd van de lease passend bij het gebruik van het apparaat. Is uw belangstelling gewekt, bel dan 073 6908333 of vul onderstaand formulier in.

  • Voer een getal groter dan of gelijk aan 99999 in.

Staat u als ondernemer in de mondzorg voor de uitdaging om te starten, te innoveren, te groeien of overweegt u een overname?

Wij denken graag met u mee en komen graag bij u langs om uw plannen nader te bespreken. Indien u direct meer te weten wilt komen over de oplossingen die wij u kunnen bieden, dan kunt u contact met ons opnemen. Voor investeringen onder de €100.000 kunt u uw maandbedrag berekenen met onze leasecalculator.

Vrijblijvend een afspraak plannen
Maandbedrag berekenen