Sterilisatie unit inrichten

Sterilisatie unit leasen

Voor het sterilisatieproces van instrumentarium, stoffen en dergelijke, zijn met name de verwijdering van lucht van belang en het drogen en verpakken van de gesteriliseerde producten met behulp van een vacuümpomp. Al deze apparaten zoals stoomsterilisatoren ofwel autoclaven, zijn in verschillende maten en typen te verkrijgen. Laat u zich zorgvuldig voorlichten over de toepasbaarheid ervan in uw praktijk door de leverancier. De (on)mogelijkheden zijn door de fabrikant prima aan te geven zodat hier, bij de toepassing van de sterilisator in uw praktijk, rekening kan worden gehouden. Zolang u de sterilisator alleen gebruikt voor de toepassing die door de fabrikant is aangegeven, is uitgebreide validatie doorgaans niet noodzakelijk. U kunt dan volstaan met periodiek onderhoud en controlemetingen. Met DentalLease regelt u de ideale financiering van de sterilisatie unit.

Oplossingen van DentalLease die hierbij passen

Mijn belangstelling is gewekt

De flexibiliteit die de operationele lease van DentalLease PRO u biedt, geeft u de ruimte om up-to-date te blijven qua medische apparatuur binnen uw beroepsdiscipline, maar ook om te ondernemen en bij te sturen indien daar behoefte aan is. Waar u de medische – en digitale apparatuur koopt bepaalt u zelf, ook het onderhoud regelt u zelf met de leverancier. U bepaalt ook zelf de looptijd van de lease passend bij het gebruik van het apparaat. Is uw belangstelling gewekt, bel dan 073 6908333 of vul onderstaand formulier in.

  • Voer een getal groter dan of gelijk aan 99999 in.

Staat u als ondernemer in de mondzorg voor de uitdaging om te starten, te innoveren, te groeien of overweegt u een overname?

Wij denken graag met u mee en komen graag bij u langs om uw plannen nader te bespreken. Indien u direct meer te weten wilt komen over de oplossingen die wij u kunnen bieden, dan kunt u contact met ons opnemen. Voor investeringen onder de €100.000 kunt u uw maandbedrag berekenen met onze leasecalculator.

Vrijblijvend een afspraak plannen
Maandbedrag berekenen