Tandartspraktijk inrichten

Een uitgekiende praktijk verdient een uitgekiende financiering

Hoewel de apparatuur essentieel is voor de uitoefening van uw beroep, zijn andere elementen van de inrichting zeker van belang voor een optimaal functionerende tandartspraktijk. DentalLease helpt u bij de financiering van de gehele inrichting, van alleen de dental equipment of van een of meerdere onderdelen daarvan. U zegt het maar. We weten uit ervaring dat een vooraf uitgedokterd praktijkplan waarbij elektriciteit, watervoorziening, leidingwerk en logistieke afhandeling op elkaar zijn afgestemd, een positieve uitwerking heeft op zowel medewerkers als patiënten.

Vervolgens komen deze keuzes aan de orde: behandel – en sterilisatie units, operatielampen, tandarts – en behandelstoelen, instrumentenkasten, röntgen -, lichtuithardings -, slijp -, tandsteen -, meng -, poederstraal – en sealing apparatuur, afzuigsystemen, verlichting, autoclaven, sterilisatoren en toebehoren. Het meubilair, de wachtkamer(s), ICT oplossingen en nog veel meer. Als al deze elementen in perfecte harmonie uw praktijkomgeving vormen, komt uw expertise nog beter tot zijn recht.

Oplossingen van DentalLease die hierbij passen

Mijn belangstelling is gewekt

De flexibiliteit die de operationele lease van DentalLease PRO u biedt, geeft u de ruimte om up-to-date te blijven qua medische apparatuur binnen uw beroepsdiscipline, maar ook om te ondernemen en bij te sturen indien daar behoefte aan is. Waar u de medische – en digitale apparatuur koopt bepaalt u zelf, ook het onderhoud regelt u zelf met de leverancier. U bepaalt ook zelf de looptijd van de lease passend bij het gebruik van het apparaat. Is uw belangstelling gewekt, bel dan 073 6908333 of vul onderstaand formulier in.

  • Voer een getal groter dan of gelijk aan 99999 in.

Staat u als ondernemer in de mondzorg voor de uitdaging om te starten, te innoveren, te groeien of overweegt u een overname?

Wij denken graag met u mee en komen graag bij u langs om uw plannen nader te bespreken. Indien u direct meer te weten wilt komen over de oplossingen die wij u kunnen bieden, dan kunt u contact met ons opnemen. Voor investeringen onder de €100.000 kunt u uw maandbedrag berekenen met onze leasecalculator.

Vrijblijvend een afspraak plannen
Maandbedrag berekenen