Tandartspraktijk starten

DentalLease denkt en doet mee

DentalLease kan startende tandartsen breed faciliteren. Met een degelijke leaseconstructie uiteraard maar daaraan voorafgaand kunnen onze experts u ook adviseren en begeleiden bij andere beleidsoverwegingen. Denk aan:

  • opstellen ondernemersplan inclusief liquiditeitsprognose en financieringsplan;
  • BIG registratie / AGB code / KvK / vergunningen;
  • huurcontract voor een pand (voor welke periode) / aankoop eigen pand;
  • overname patiëntenbestand of nieuwe activiteit? Indien patiëntenovername dan inzicht in aantal C11 patiënten (jaarlijkse controle patiënten);
  • jaarrekening over te nemen praktijk;
  • is er een bank bij betrokken en zo ja al akkoord voor faciliteit. Hypotheek?
  • is er een eigen inbreng?

Maak een afspraak zodat we al uw vragen kunnen beantwoorden.

Afspraak maken

Oplossingen van DentalLease die hierbij passen

Mijn belangstelling is gewekt

De flexibiliteit die de operationele lease van DentalLease PRO u biedt, geeft u de ruimte om up-to-date te blijven qua medische apparatuur binnen uw beroepsdiscipline, maar ook om te ondernemen en bij te sturen indien daar behoefte aan is. Waar u de medische – en digitale apparatuur koopt bepaalt u zelf, ook het onderhoud regelt u zelf met de leverancier. U bepaalt ook zelf de looptijd van de lease passend bij het gebruik van het apparaat. Is uw belangstelling gewekt, bel dan 073 6908333 of vul onderstaand formulier in.

  • Voer een getal groter dan of gelijk aan 99999 in.

Staat u als ondernemer in de mondzorg voor de uitdaging om te starten, te innoveren, te groeien of overweegt u een overname?

Wij denken graag met u mee en komen graag bij u langs om uw plannen nader te bespreken. Indien u direct meer te weten wilt komen over de oplossingen die wij u kunnen bieden, dan kunt u contact met ons opnemen. Voor investeringen onder de €100.000 kunt u uw maandbedrag berekenen met onze leasecalculator.

Vrijblijvend een afspraak plannen
Maandbedrag berekenen