Wachtkamer inrichten

Het kan, wachtkamers leasen

Over de inrichting van wachtkamers zijn al hele verhandelingen geschreven. Over de ideale entree, over de geruststellende kleur van meubilair, over zitcomfort en over speciale verlichting die het gevoel van vertrouwen en veiligheid versterkt. Wij zijn geen wachtkamer specialisten maar we onderkennen direct het belang van een goed uitgedokterde wachtruimte waarin ook angstige mensen moeten plaatsnemen en wachten op hun beurt. Gelukkig hebben wij meer verstand van financieren, van leasen om precies te zijn. Als u de ideale wachtkamer gaat inrichten, bedenken wij de ideale leaseconstructie erbij voor u.

Oplossingen van DentalLease die hierbij passen

Mijn belangstelling is gewekt

De flexibiliteit die de operationele lease van DentalLease PRO u biedt, geeft u de ruimte om up-to-date te blijven qua medische apparatuur binnen uw beroepsdiscipline, maar ook om te ondernemen en bij te sturen indien daar behoefte aan is. Waar u de medische – en digitale apparatuur koopt bepaalt u zelf, ook het onderhoud regelt u zelf met de leverancier. U bepaalt ook zelf de looptijd van de lease passend bij het gebruik van het apparaat. Is uw belangstelling gewekt, bel dan 073 6908333 of vul onderstaand formulier in.

  • Voer een getal groter dan of gelijk aan 99999 in.

Staat u als ondernemer in de mondzorg voor de uitdaging om te starten, te innoveren, te groeien of overweegt u een overname?

Wij denken graag met u mee en komen graag bij u langs om uw plannen nader te bespreken. Indien u direct meer te weten wilt komen over de oplossingen die wij u kunnen bieden, dan kunt u contact met ons opnemen. Voor investeringen onder de €100.000 kunt u uw maandbedrag berekenen met onze leasecalculator.

Vrijblijvend een afspraak plannen
Maandbedrag berekenen