Samenwerken

Boost uw business met DentalLease

De toeleverende partijen die actief zijn in de dentale of medische sector, kunnen elkaar op vele manieren versterken. Met de juiste afstemming van kwaliteiten en belangen, kunnen er vruchtbare samenwerkingen ontstaan die gemeenschappelijk zowel als individueel voordeel bieden. Dat bewijst DentalLease al jaren. We delen kennis en ervaring met onze partners, we verhogen gezamenlijk het serviceniveau, we maken ons samen hard voor de cliënt en zijn flexibel als het gaat om oplossingsgericht handelen. Wij hechten dan ook zeer aan ons netwerk. Dat onderhouden we zorgvuldig. DentalLease onderscheidt daarin leveranciers als de relatie zich beperkt tot het leveren van apparatuur, en partners als er een wederzijdse actieve houding is die gezamenlijk succes beoogd.

Boost uw business

Deelt u onze wens om door samenwerking sterker te worden? Vul dan het formulier in en boost uw business!

[caldera_form id="CF5a7216613bb9a"]

Staat u als ondernemer in de mondzorg voor de uitdaging om te starten, te innoveren, te groeien of overweegt u een overname?

Wij denken graag met u mee en komen graag bij u langs om uw plannen nader te bespreken. Indien u direct meer te weten wilt komen over de oplossingen die wij u kunnen bieden, dan kunt u contact met ons opnemen. Voor investeringen onder de €100.000 kunt u uw maandbedrag berekenen met onze leasecalculator.

Vrijblijvend een afspraak plannen
Maandbedrag berekenen