Voordelen van leasen

Ontdek de vele voordelen van leasen

De financiering van innovaties en groei in de dentale zorg heeft vele voordelen. Dat bewijst DentalLease al ruim dertig jaar. We hebben een overzicht voor u gemaakt van de voordelen die lease met zich meebrengt voor de groei van uw praktijk.

Pay As You Earn

Pay as you earn

DentalLease daagt u uit: waarom niet leasen voor een overzichtelijk maandbedrag en toch die nodige stappen vooruit zetten op technologisch en functioneel gebied? In de vergoeding die u ontvangt is ook een deel voor het gebruik van de apparatuur opgenomen. DentalLease brengt deze ontvangsten in lijn met de maandelijkse leasekosten terwijl een grote investering pas veel later in kleine delen weer terugvloeit naar u (DOT/DBC prijzen). Dat noemen we Pay As You Earn. Daarmee lopen inkomsten en uitgaven synchroon, er wordt geen aanslag gedaan op uw budget en als apparatuur verouderd is, kunt u naar gelieven vernieuwen. Deze grafiek toont u de voordelen van leasen ten opzichte van kopen.

Andere voordelen van leasing

Staat u als ondernemer in de mondzorg voor de uitdaging om te starten, te innoveren, te groeien of overweegt u een overname?

Wij denken graag met u mee en komen graag bij u langs om uw plannen nader te bespreken. Indien u direct meer te weten wilt komen over de oplossingen die wij u kunnen bieden, dan kunt u contact met ons opnemen. Voor investeringen onder de €100.000 kunt u uw maandbedrag berekenen met onze leasecalculator.

Vrijblijvend een afspraak plannen
Maandbedrag berekenen