DentalLease GO

Kies voor een snelle afhandeling

DentalLease GO

DentalLease GO helpt u snel en effectief met de aanschaf van nieuwe apparatuur als u zelf het aankoopbedrag niet wilt betalen. Bij DentalLease GO kunt u eenvoudig een financial lease contract afsluiten als het gaat om bedragen van €5.000, – €100.000,-. Op het moment dat de laatste termijn is voldaan bent u eigenaar van de dentale – of ICT apparatuur. Deze praktische manier van financieren wordt vaak toegepast als het om een bedrijfsmiddel gaat dat niet of nauwelijks aan technologische vernieuwing onderhevig is.

Ga naar de Doe-Het-Zelflease calculator, vul uw wensen in en ontvang direct een indicatie van de leaseprijs. Als u meteen wilt doorpakken, klik dan op ‘Offerte aanvragen’ en wij zullen u zo spoedig mogelijk van een passende leaseofferte of -contract voorzien. Zo simpel is het!

Maandprijs berekenen

U bent drie stappen verwijderd van uw nieuwe bedrijfsmiddelen

Bereken het maandbedrag
Vraag een offerte aan
Ontvang en onderteken de overeenkomst en gebruik uw apparatuur

Bereken uw leaseprijs

Vul het bedrag in van de door u gewenste financiering exclusief BTW. Dit kan met bedragen tussen de €5.000 en €100.000. Meer dan €100.000 investeren? Bekijk de mogelijkheden van DentalLease PRO.

Staat u als ondernemer in de mondzorg voor de uitdaging om te starten, te innoveren, te groeien of overweegt u een overname?

Wij denken graag met u mee en komen graag bij u langs om uw plannen nader te bespreken. Indien u direct meer te weten wilt komen over de oplossingen die wij u kunnen bieden, dan kunt u contact met ons opnemen. Voor investeringen onder de €100.000 kunt u uw maandbedrag berekenen met onze leasecalculator.

Vrijblijvend een afspraak plannen
Maandbedrag berekenen