DentalLease PRO

Kies voor een leaseconstructie op maat

DentalLease PRO

Als uw groei- of innovatieplannen meer dan één apparaat omvatten of anderszins omvangrijk zijn (vanaf ± €100.000,-), dan helpt DentalLease PRO u met een financiering die u wordt aangemeten door een van onze lease specialisten. Die analyseert vooraf grondig uw financieringsbehoefte met u en reikt een oplossing op maat aan die rekening houdt met uw toekomstplannen, uw wensen en uw (on)mogelijkheden. DentalLease PRO is een service die verder reikt dan de financiering en u vooruit helpt met uw plannen. Hij stelt u bijvoorbeeld in staat om tussentijds uw apparatuur te vernieuwen, om te leasen vanuit een budget en nog veel meer. Hier vindt u een overzicht van de meerwaarde van DentalLease.

Mijn belangstelling is gewekt

De flexibiliteit die de operationele lease van DentalLease PRO u biedt, geeft u de ruimte om up-to-date te blijven qua medische apparatuur binnen uw beroepsdiscipline, maar ook om te ondernemen en bij te sturen indien daar behoefte aan is. Waar u de medische – en digitale apparatuur koopt bepaalt u zelf, ook het onderhoud regelt u zelf met de leverancier. U bepaalt ook zelf de looptijd van de lease passend bij het gebruik van het apparaat. Is uw belangstelling gewekt, bel dan 073 6908333 of vul onderstaand formulier in.

[caldera_form id="CF5a730076bf6c7"]

Staat u als ondernemer in de mondzorg voor de uitdaging om te starten, te innoveren, te groeien of overweegt u een overname?

Wij denken graag met u mee en komen graag bij u langs om uw plannen nader te bespreken. Indien u direct meer te weten wilt komen over de oplossingen die wij u kunnen bieden, dan kunt u contact met ons opnemen. Voor investeringen onder de €100.000 kunt u uw maandbedrag berekenen met onze leasecalculator.

Vrijblijvend een afspraak plannen
Maandbedrag berekenen