Lease met uitgestelde betaling

Bestel zoals oorspronkelijk gepland nu uw nieuwe apparatuur, maar start pas met het betalen van de lease als de corona-periode voorbij is.

Kom financieel op adem, maar maak direct gebruik van uw nieuwe apparatuur.

De mondzorgpraktijken voor de reguliere behandelingen zijn gelukkig alweer wat eerder van start gegaan maar u wordt vandaag de dag nog steeds geconfronteerd met de extra maatregelen die getroffen moeten worden omtrent het coronavirus. Wij begrijpen dat u de afgelopen maanden omzet heeft misgelopen en het lastig is om deze weer snel op het oude niveau te krijgen.

Wellicht had u voordat de Covid-19 pandemie uitbrak plannen om te investeren en heeft u deze uitgesteld of moet er nu nieuwe apparatuur of behandelstoelen aangeschaft worden. Lastig om dit nu te beslissen want de kasstromen zijn nog niet op het oude niveau. Om u hierin te steunen heeft DentalLease hiervoor een maatwerkoplossing bedacht: “Lease met uitgestelde betaling”.

Hiermee kunt u nu de apparatuur bestellen en als de apparatuur over bijvoorbeeld 3 maanden wordt geleverd, stemmen we gezamenlijk een uitgestelde betalingsperiode vast. Zo kunt u financieel op adem komen, maar al wel gebruik maken van uw nieuwe apparatuur.

Ik vind dit interessant, neem contact met mij op

Hoe werkt een Lease met uitgestelde betaling?

Stelt u zich voor dat u nu nieuwe apparatuur bestelt. De levertijd voor de nieuwe apparatuur is 3 maanden. Als de apparatuur is ontvangen en goed functioneert betaalt DentalLease uw leverancier. Op dat moment start de lease. In tegenstelling tot een normale lease, krijgt u nu de eerste periode uitstel van betaling en begint u daarna pas met het betalen van de maandtermijnen.

DentalLease zorgt, naast de uitgestelde betaling, dat u een zo hoog mogelijke investeringsaftrek kunt claimen.

Bij investeringen in uw praktijk kan er dikwijls gebruik worden gemaakt van investeringsaftrek. De maximale investeringsaftrek van € 16.307 per jaar is van toepassing voor investeringen tussen de € 58.239 en € 107.848. Met SwitchLease van DentalLease kunnen de huidige investeringen over meerdere jaren gespreid worden, zodat u maximaal gebruik kunt maken van de investeringsaftrek. Indien u hier gebruik van wil maken of er meer over wilt weten kunt u met mij contact opnemen.

Neem contact met mij op

Neem vrijblijvend contact op

Dick Laeyendecker - Partner DentalLease

Dick Laeyendecker

Partner